A-venue

GRATIS WAARDEBEPALING

Hoeveel is jouw eigendom waard?​

Je hebt plannen om jouw eigendom te verkopen of verhuren, maar hebt geen idee hoeveel jouw pand waard is?Vraag dan nu je gratis waardebepaling aan! Eén van onze experts komt bij je langs op afspraak en bezorgt je een uitgebreid, gedetailleerd verslag met de waarde van jouw eigendom. De A-Venue methodes Onze waardebepalingen worden in een overzichtelijk verslag gegoten met voldoende uitleg bij het bekomen resultaat. Ze zijn gebaseerd op 4 methodes.

De vergelijkende schatting: wij kijken naar gelijkaardige panden in de regio die momenteel te koop of te huur staan of recent verkocht of verhuurd werden.

De trendschatting: deze methode wordt toegepast op basis van het aankoopjaar en de aankoopprijs. Er wordt berekend hoeveel je eigendom heden waard is door de indexering.

De analytische schatting: wat is de nieuwbouwwaarde van je woning, de waarde van de grond, is er een mogelijkheid naar optimalisatie of uitbreiding en worden deze waardes verminderd door slijtage/ouderdom?

De A-Venue schatting: nét dat tikkeltje meer. Door de jarenlange ervaring van onze vastgoedmakelaars zijn ze erg op de hoogte van de vastgoedmarkt. Zo kunnen zij jou een professionele, accurate en realistische waardbepaling afleveren!