A-venue

Wat zeggen onze klanten?

"Het Immo kantoor A-Venue uit Heverlee heeft met een professionele en kwalitatieve aanpak gezorgd voor de verkoop van ons vastgoed. Proficiat aan de medewerkers van A-Venue."
Jos Polleunis
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Van alle immo-kantoren in de streek rond Leuven waar ik contact mee had, steekt A-Venue er echt wel met kop en schouders bovenuit. Ik heb contact gehad met Sally en Tina. Ontzettend aangename, vriendelijke en professionele dienstverlening."
Filip Lommaert
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"A-Venue geeft aan haar individuele klanten complete informatie, ondersteund met fotos en documenten. Zij staan open voor suggesties en zijn aangenaam om mee samen te werken. Proficiat voor jullie puike service."
Karel Smeesters
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Ik ben heel tevreden over de verkoop van mijn appartement. Sally was professioneel, altijd bereid om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Gaf aan de kopers een goede uitleg. A-venue is een heel goed immokantoor."
Evy Van Brusselt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"We werden goed geholpen met onze vragen en onze contactpersoon Sally stond altijd klaar om ons te begeleiden. Heel tevreden met de aankoop van ons huis en de begeleiding van A-Venue."
Jensie Weygers
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Superservice. Ze nemen van A tot Z alle taken op zich. Zo is het verkopen van een woning een plezier voor de verkoper en koper."
Jan Jennes
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Recent huurde wij een appartement via vastgoedkantoor A-Venue. Wij waren enorm tevreden met de makelaar die we hadden, namelijk Sally, die zich heel flexibel opstelde om ‘s avonds en last minute nog een bezoek te plannen. Daarnaast hebben wij geen woorden voor de superopvolging van de office manager, Tina, die van A tot Z ons te woord stond om al onze vragen te beantwoorden en de opvolging van alle documenten voor ons te voorzien. Topservice en vooral een dikke pluim aan Tina en Sally voor hun behulpzaamheid, flexibiliteit en opvolging!
Martine Maesen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Het beste immokantoor uit de streek. Professionele begeleiding bij de verkoop van mijn appartement. Vriendelijke en behulpzame makelaar genaamd Ward die van alles goed op de hoogte is. Bovendien waren zowel hij als het immokantoor steeds goed bereikbaar voor vragen. Appartement op eerste bezichtigingsdag verkocht aan vraagprijs!"
Simon Staels
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Het kantoor is zeer professioneel en antwoord snel en duidelijk op vragen. In 2016 verhuurde ik een huis via dit kantoor, dit ging zeer vlot en de kosten waren op voorhand duidelijk omschreven, geen onverwachte bijkomende kosten. Ook de dienst nadien blijft zeer goed. Ze blijven steeds bereikbaar om goed advies te geven en te helpen bij moeilijke administratieve kwesties ivm huurders. Zeker een aanrader om mee samen te werken."
Katrien Van Calster
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"A-Venue are super helpful, and open to feedback."
Vanessa Santos
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Uitstekende service, zeer professioneel ! Extra bedankt aan topverkoper Ward!"
Sam M
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Een bedrijf dat zeer professioneel maar ook zeer vriendelijk en behulpzaam is. Top."
Guido Van den Berghe
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"We zijn super goed geholpen in de zoektocht naar ons huis. Dankzij de toewijding van Tina en haar geduld, is voor ons alles van een leien dakje gelopen. Op elke vraag kregen we een uitgebreid en duidelijk antwoord. Heel goede ervaring!"
Lukas Abts
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"We hadden een heel goede makelaar die ons heel goed begeleid heeft in alles wat er moest gebeuren rond het verkoop en het zoeken van een huis en met die corona tijd was het niet altijd even gemakkelijk !! Hartelijk dank hiervoor!!"
Mieke Morry
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Ontzettend persoonlijke, aangename en zéér professionele aanpak! Fantastische ervaring! Hartelijk dank en wij wensen jullie nog heel veel succes! Jean-Claude & Christophe Lonnoy"
Cristophe Lonnoy
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Het A-venue team is een zeer klantgericht en dynamisch team. Er wordt gezorgd voor een degelijke ondersteuning gebaseerd op een excellente expertise. A-venue trekt duidelijk de kaart van de motivatie en garandeert dat de klant zorgeloos voor een prima verhuur kan zorgen. Voor mij alvast een enorme aanrader!"
Pieter-Jan Vandersloten
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Mijn eerste samenwerking met A-Venue is zeer goed verlopen. De mensen zijn zeer vriendelijk. Kernwoorden die ik op A-Venue zou plakken zijn steeds bereikbaar, zeer correct, betrouwbaar, zeer vlotte service, zeer bekwaam. Niets negatiefs op aan te merken, daar 5 sterren."
Danny Wallenus
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Zowel bij de verkoop van ons ouderlijk huis en een stuk bouwgrond kregen we een grondig, betrouwbaar en eerlijk advies . De verkoop via jullie kantoor verliep vlot. Bedankt voor de goede en vriendelijke service."
Karin Douven
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️