A-venue

VERHUUR

Een goede huurder is goud waard!

Een vlotte verhuur begint bij het bepalen van een ambitieuze doch haalbare huurprijs. Wij komen graag bij je langs om deze in samenspraak met jou vast te leggen.

Professionele foto’s worden genomen en een aantrekkelijke advertentie gaat live op alle kanalen. Door het A-Venue netwerk in te schakelen, spreken wij meteen een hoogwaardige selectie van potentiële huurders aan.

De bezichtigingen worden gegroepeerd zodat eventuele huidige bewoners niet overmatig gestoord worden.

De screening verloopt via een uitgebreide huurbelofte zodat jij als verhuurder een duidelijk beeld krijgt van alle kandidaat-huurders, hun achtergrond en toekomstplannen.

A-Venue is al ruim 10 jaar actief in de grote regio rond Leuven. Door jouw pand te laten verhuren of verhuren via een kantoor dat verankerd is in de streek, heb je als

Bij aanvaarding van een geschikte huurder, wordt het huurcontract opgemaakt op basis van de juridisch correcte clausules en de wensen van de verhuurder. Beide partijen worden uitgenodigd ter ondertekening op ons kantoor.

De intrede wordt ingepland. De sleuteloverdracht vindt plaats zodra wij het bewijs van huurwaarborg, huurdersaansprakelijkheidsverzekering en storting eerste maand huur + kosten ontvangen. Wij helpen met de meteroverdracht en werken samen met onze verhuizingspartner Smooved.

Voor de professionele plaatsbeschrijving werken wij samen met CheckNet. Zij leveren een gedetailleerd verslag af bij in- en uittrede van de staat van het pand, waardoor u zorgeloos uw vastgoed kan verhuren.