A-venue

VERKOOP

WAAROM VERKOPEN MET A-VENUE?

A-Venue is al ruim 15 jaar actief in de grote regio rond Leuven. Door jouw pand te laten verkopen of verhuren via een kantoor dat verankerd is in de streek, heb je als eigenaar een stapje voor!

Door het A-Venue netwerk in te schakelen, spreken wij meteen een hoogwaardige selectie van potentiële kopers aan de drukst bezochte immosites. Verkopen aan een realistische en zo hoog mogelijke prijs.

Onze experts voorzien een actieve prospectie in Leuven en omliggende gemeenten, inclusief een persoonlijke buurtmailing van jouw pand.
A-Venue organiseert tijdens de eerste maand gedurende twee zaterdagen een Home Run Weekend: potentiële kopers van jouw eigendom worden door één of meerdere makelaars persoonlijk rondgeleid. Door de geïnteresseerden na elkaar op afspraak te ontvangen, bundelen we de interesse en creëren we een momentum rond jouw eigendom. Deze aanpak speelt een belangrijke rol in het verkopen van jouw pand aan de vraagprijs.
Ons kantoor verfijnde de afgelopen 15 jaar haar professionele aanpak en kan daardoor gebruik maken van een bijzonder standvastige structuur. Onze experts zijn kwaliteitsvolle vastgoedmakelaars die erkend zijn bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) en de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB).
Ons team dat elke dag het vertrouwen waarmaakt, is niet enkel ruim gecertificeerd met eigen BIV-erkenning, maar is in eerste plaats gepassioneerd door vastgoed. Wij bestaan uit een gevarieerd team met interne specialisten op allerlei vlakken (gaande van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed, investeringseigendommen tot verzekeringen, nieuwbouw enzovoort).
A-Venue staat voor een open, transparante en eerlijke aanpak. Wij maken tijd voor het zoeken én het vinden van de juiste koper van jouw pand.
No cure, no pay. Door dit principe te hanteren, ben je als eigenaar zeker van een resultaat waar jij jou helemaal in kan vinden. In deze filosofie kadert ook onze werking zonder opzeggingsmodaliteiten of opzeggingsvergoedingen mocht je de samenwerking toch vroegtijdig stopzetten.